Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

27 Şubat 2009 Cuma

Şükür kavuşturana..

Nihayet bilgisayar başına geçebilme imkan ve vaktini bulabildim. Çok yorucu günler geçirdim ve halen daha yığınla yapmam gereken işim var, şükür en zorları geride kaldı. Bizleri merak eden dostlarımıza teşekkürü borç biliriz;) 
Bu kadar uzun bir arada neler mi yaptık? Şükür kendimizi üst kata atabildik, yarım yamalak da olsa yerleştik, okulların yarıyıl tatili bizim için tek fırsattı ve bu fırsatı değerlendirip Umre'ye gittik ve birkaç saat öncede evimize döndük şükürler olsun.. Yolculuğun yorgunluğundan mıdır bilmem, başımdaki korkunç ağrıya rağmen birkaç resimde ekleyerek ayrılacam şimdilik;) Malum daha yapmam gereken çok işim var;) İnternetimizde yeni evimizde pek nazlı sağolsun, sürekli bağlantı kopup duruyor:( bu ev düzeni oturtana kadar beni epey uğraştıracağa benziyor hamdolsun.. 

Gelelim İbrahim Eren'den haberlere.. 
İbrahim'e bir haller oldu, inanılmaz hareketlendi bir saniye bile yerinde durmuyor:( gürültüsü de cabası:( Evin taşınması okul tatiline de denk gelince, çekilmez dayanılmaz bir velet oldu bu aralar. Sanırım işlerimizin yoğunluğundan O'nunla ilgilenemediğimiz için dikkat çekmek için kendine böyle bir yöntem seçti. Kah okulları tatil edene, kah İbrahim Eren'e kızarak geçirdik günlerimizi:) Önümüzdeki Cumartesi okullar açılıyor ve İbrahim'in yarım günde olsa enerjisini okulda harcayağı için mutluyuz:P
İbrahim Eren muhteşem bir karne ile yarıyıl tatiline girdi,Aslında karnesinin resmini koymayı isterdim ama çok sayfalı ve çok yazılı bir karne, ben bile baştan sona bir kere ancak okuyabildim. Okulunun her hareketini izlemlemesi, not etmesi ve uzmanlarının fikirlerini yazmış olması beni oldukça memnun etti belki sene sonunda istek ve talep olursa :P karnesini sayfa sayfa eklerim;)



Uzun yıllardır İbrahim için sakladığım beyaz eşya kolileri ev taşınmasında da görevlerini tamamlayınca, bir tanesinin ön tarafına bir kapı, yan taraflarınada birer pencere açtım, başka bir kutu ile üzerine çatı yaptım, bacasız olmazmış bacasına horozlar koyacakmış diye birde baca yaptım, içerisinede bir el feneri astım ve İbrahim Eren'e ait kocaman bir ev oldu;) daha sonra da dilediğince süslemesi için kendisine teslim ettim, en fazla 10 dakika oyaladı ama çok mutlu oldu.. Halen daha odasında sapasağlam duruyor arasıra içerisine girerek masal kitaplarını okuyor;)
Bir diğer kutuda isteğe göre uzay gemisi yahut araba olmak için kenara ayrıldı..





Bu resimlerde Umre'den.. Fakat bir saniye bile yerinde durmadığı için pek fazla net resim yakalayamadım:( Biz idare ettik ediyoruz artık, size de tavsiye ederiz;)

Bu resmi anlaşmalı çektim.. Arkasında da Kabe manzarası olsun diye çok çırpındım ama o sırada yan tarafımızda bir kadın fenalık geçirmeye başlayınca dikkatler yine dağıldı ve bu resim çıktı ortaya:) daha sonrada yakalabilene aşk olsun:)


Nadir net resimlerden birisi:) gecenin yarısı hava serin olunca böyle sarılmış ihramina:)

Şimdilik ayrılıyorum. İnşaAllah artık vakit bulabilirim internette azizlik yapmazsa dostlarımın bloglarını gezecem tek tek..;)



14 yorum:

Bal küpü dedi ki...

Maaşallah, ne kadar masum durmuş ihramlarla. Allah kabul etsin inşallah :)

Ayşe dedi ki...

masaallah barekallah...Cok duygulandim...

Rabbim umrenizi kabul eylesin, insaallah bizlerede nasip olsun...

yasenin dedi ki...

hoş geldin özlemiştik ne güzel umreye gitmişsiniz imrendim inşallah bizide gideriz bir gün

Mert'im dedi ki...

Hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi. İbrahim eren de pek şeker çıkmış fotolarda maşallah.

GeCe dedi ki...

allah kabul etsin ziyaretinizi resimler çok güzel merak ettim yalınayak mı geziliyor hava sıcak elbette ama :?

Seybe dedi ki...

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar InsaAllah sevdiklerinizle birlikte sizlere de nasip olur.

Gececigim Kabe'de ayakkabilarimizi cikariyoruz. Haremin icerisi o kadar temiz ki acik renkli coraplarla tavaf ve uzerine say yapmama ragmen(ki safa ve umre arasinda genisletme tadilatlari var her taraf toz duman)ne coraplar nede ayaklarim hic kirlenmedi. Insan boyle bir yere ayakkabilari ile girmekten hicab duyar.
Kabedeki beyaz mermerler her mevsim serin oluyor, ayaklari usutuyor fakat ihramli erkeklerin corap yahut kapali ayakkabi giyinmesi yasak bu yuzden disarida terlik giyinebilseler bile Kabe'de yalin ayak gezmek zorundalar. Biz kadinlar icin mahsuru yok;) o yuzden corapla kurtariyoruz isi. Onlarda ihramdan ciktiktan sonra hic degilse bu mevsimde corap giyiniyorlar ama genellikle yalin ayak gezilir. zaten bu ulkede sokakta bile yalin ayak dolasan insanlara rastlayabilirsiniz ve cok normaldir:)

Adsız dedi ki...

ohohohhoooo harikaaa ihramlı resimlerine bayıldımm :)))) nasıl yakışmış nasıl tatlı olmuş beyefendi yaaa orda görürdüm yanaların gidip yanaklarını mıncırasım gelirdi beni deli zannederler diye bişey yapamazdım tabi yine o duygular içindeyim :D İbrahim eren elime bi geçerse yandı :Pp Hoşgeldiniz çok mutlu oldum bu dönüşe.zira ikinizi de özlemiştik :)

Yasemin dedi ki...

hoş geldiniz

Allah kabul etsin. Çok güzel resimler.

Seybe dedi ki...

Sagol SAN. Yalniz degilsin:) Keske duygularina gem vurmasaymisin:P Ibrahim saldirip minciran insanlara alisti. O'nunda tepkisi ayni sekilde saldirmak oluyor artik:)
Sende sagol Yasemin. sizlerede nasip olsun InsaAllah.
Bizde sizleri gordugumuz icin cok mutlu olduk. Iyiki varsin blogum ne kadar ozlemisim seni diyip duruyorum dunden beri:)

zehra dedi ki...

masallah masallah ne guzel gorunuyor allah kabul etsın umrenızı
ozlemıstık sızı yenıden gelmenız cok guzel oldu

Adsız dedi ki...

merhaba Allah kabul etsin:) oy kurban olsunlar ona ne güzelde yakışmış maşallah :)şeybe kızım sanada kolay gelsin bol fotolar bekliyoruz Allaha emanet olun ..teyze

Nora dedi ki...

Hayırlı olsun yeni eviniz kolay değil yerleşmek tabi bir kat dahi olsa değişen yoracak epeyi..

Umreniz kabul olanlardan olsun inşallah..bende istiyorum yeniden..bende..dualarınızı eksik etmeyin..

Not:Bu arada beni hatırladınız di mi..Kıtmirin memleketinden 2 gün önce bu bir veda diye yazımı yayınladım..bu yeni adresim..

Adsız dedi ki...

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle... Iyi Kandiller..

lemanice dedi ki...

ne kadar güzel kıskandım ibrahim ereni ve sizi de.allah kabul etsin ve bizlere de nasip etsin inşallah.sevgilerle leman.