Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

11 Ocak 2009 Pazar

Büyümüş de alışverişe gitmiş:)

Ne zamandır İbrahim Eren'in okul günlüğüne birşey eklemiyorum:( halbuki okulunda her hafta farklı bir etkinlik yapıyorlar. Düzenli olarak eklesem diğer annelerde faydalanabilirler.
Tamam kabul ediyorum. tembelim. Bu aralar bende öteleme hastalığı oldu, hayatımı bile öteler oldum. silkinmeliyim farkındayım. Herneyse konuya dönelim.. (işime gelmedi:))

Bu haftaki konuları alışverişti. Her etkinlikte olduğu gibi iki gün öncesinden bize bildiri kağıdı gönderdiler ve cumartesi günü süpermarkete gidileceğini eğer çocuğumuzu göndermek istiyorsak, cebine kendi belirledikleri bir miktarda para koyarak göndermemizi istediler.
İbrahim Eren'in en fazla heyecanla beklediği etkinlik oldu nedense. Herkese cumartesi gününü beklediğini anlattı durdu:) ve cumartesi günü eve geldiğinde yaptığı alışverişten çantasını taşıyamıyordu:P
İşte çantasından çıkanlar..

  • Bol meyve.. Vejeteryan bir çocuktan beklendiği gibi. Şükürler olsun İbrahim Eren meyve ve sebzeyi bütün lezzetlere tercih ediyor, bu konuda annesini şimdiye kadar hiç üzmedi.
  • Meyve suyu
  • Marsmallow şeker.. Evimizde fazla tüketilmediği için albenili geliyor herhalde;)
  • Mamül.. İçerisinde hurma ezmesi olan lezzetli bir bisküvi. İmkanı olanlara tatmalarını tavsiye ederim.
  • Cips..Oldukça uzun bir zamandır eve girmediği için İbrahim Eren için çok kıymetliydi:)
  • Ve yolda gelirken yürüttükleri:) neler olduğunu bir türlü söylemediği için onları sayamıyorum:)
En çok merak ettiğimde İbrahim bunları kendisi mi seçerek aldı, yoksa öğretmenleri onları bu konuda yönlendirdi mi? Mutlaka tavsiyeleri olmuştur ama bütün bunları İbrahim mi seçti ise çok iyi. çünkü marka konusunda oldukça seçiciyim ve İbrahim'de benim seçtiklerimin dışına çıkmamış, gerçekten bunun farkındaysa çok güzel:) ''Bunu İbrahim'e sorsana'' diyeceksiniz ama o kadar kötü bir huyu var ki okulda yahut başka bir yerde neler yaptığını asla anlatmaz:( ağzından bir tanecik laf alabilmek için ne hallere gireriz, çoğu zamanda başaramayız zaten:)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Şimdiden zor erkek olan İbrahim desenize :))ahh oraların meyve suları çok özledim bende :((

GeCe dedi ki...

böyle bir etknlik olması ne güzelmiş hoşuma gitti, çocukların kendine güveni artıyor. Meyveyi nasıl almış nasıl seçmiş acaba , ay ben olsamn uzaktan takip edip izler kameraya alırdım çok heyecanlı bişey çünkü

Adsız dedi ki...

çok karakterli bir beyefendi olcak bu İbrahim Eren demedi demeyin :D

Seybe dedi ki...

Hemde ne zor erkek nrh. Bize mum tutturuyor:P Hangi meyve suyunu ozledin?? Benim buradaki meyve sularina alismam oldukca uzun surdu cunku, senelerce Turkiyeden meyve suyu getirtmistik. Ozledim demen ilginc geldi gercekten:)


Gece Medinenin en uzak marketini secmisler imkanim yoktu markete gidipte izlemeye. Yoksa gercekten cok heyecanli bir gundu:) okuldan gelmesini dort gozle bekledim. Gerci gidipte oradada Ibrahim gozune gorunmeden dolasabilmek kameraya alabilmek mumkun olurmuydu bilmyorum. Bizide gorunce herseyden vazgecerdi herhalde:)


Umarim dedigin gibidir SAN:) Bir anne icin bundan daha iyisi olamaz zaten;)

Gelin Ayşe dedi ki...

Baaak sen Ibrahim Erene, demekki gercekten buyumus annesi :)
Boyle seyleri okulda ogrenmeleri ne guzel. hem zevkli cocouklar icin hemde simdiden ogrenmis olurlar. Masallah Ibrahime :)

böcük dedi ki...

bu yaşta kendi alışverişini yapmayı öğreniyor beyefendi ne güzel :))