Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

8 Aralık 2008 Pazartesi

Hayırlı Bayramlar...

Gurbetin en zor geçen vaktidir bayramlar.. Bayramlıkların anlamını yitirdiği, gülümsemenin yüzünüzde anlamsız bir boşluk bıraktığı, yan komşunun kapısı çalınırken içinizde birşeylerin kıpırdadığı ama sizin kapınızda değişen hiçbirşeyin olmadığı..:(
Yaşamayan bilemez, öz vatanda bayramın kıymetini.. Sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram diliyorum sizler için..
Şükürler olsun bizde En güzel ile beraberiz.. Birazdan Mescid-i Nebevi'ye bayram namazına gideceğiz, Peygamberimizle bayramlaşmaya.. Zaten bize O'nunla beraber olduğumuz her an bayram.. Bize hergün bayram:)


Bu arada bloğumuzada bayramlığını giydirdik;) Bizim için bayramlığın bir anlamı yok ama artık onun için var:P

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bayramınız mübarek olsun efendimize bizlerinde selamını götürün :) elbette sevdiklerinizden uzakta bayram geçirmek yüreğinizde burukluğa sebep olur ama siz en sevilenle birliktesiniz onun olduğu her yer anavatan asıl biz buralarda ondan uzakta gurbetteyiz :(( öyle özlüyorum ki medinenin gül kokusunu bu sayfayı her açışımda büyük bir hzün düşüyor gönlüme ama oralrdan haber verdiğin resimlerle konuları zenginleştirdiğin için sana minnettarım seninle ve bloğunla tanışmış olmak şahsım adına büyük nimet :) Allah razı olsun senden .

Gelin Ayşe dedi ki...

blogununn bayramligi cok guzel, hayirli osluun :)
Gurbette bayram gicik bisey ama sen yinede bizden cok daha sanslisin .. Ben yerinde olmayi isterdim canim :) Bayramin mubarek osun :)

Seybe dedi ki...

Sagol sananaAki. Allah elimizdeki kiymetlerin farkina varabilmeyi ve degerlendirmeyi nasip etsin.. Aslinda buralar icin yazilacak cook seyler gosterilebilecek cok kareler var ama burada istedigin her anda fotograf makineni cikarip cekemiyorsun. Burada resim cekmek cok ayip ve eger cektigin kareye baskalari girdi ise o insanlarin ozeline girmis kabul ediliyorsun ve her turlu tepkiye karsi hazirlikli olmalisin:)Ornegin bugunku bayram namazini cekip gosterebilseydim keske sizlere. Hacilar muzdelifede oldugu icin kalabalik tamamen araplardi ve en minik bebekleri bile inanilmaz soguga ragmen bayram namazina getirmislerdi. Namazdan sonra bayramlasmak umidi ile arkadaslarimizi aradik haremde iseler bulusalim diye malesef aradigimiz herkes evinde uyuyordu:( Bazen biz buralara gercekten layikmiyiz yoksa O nu rahatsiz etmekten baska bir ise yaramiyormuyuz diye sormaktan kendimi alamiyorum:(

Seybe dedi ki...

Tesekkurler Ayse:) InsaAllah buralarda bayram sizlerede nasip olsun. Allahu teala gercek bayramlara ulastirsin hepimizi insaAllah..

Mert'im dedi ki...

Ne kadar şanslısın orda olduğun için. Benimde selamımı söyle lütfen ve sende dua et benim için.Çünkü şu aralar buna çok ihtiyacım var.

Seybe dedi ki...

InsaAllah selaminizi iletecegim. Allah yardimciniz olsun. Imtihan dunyasinda Allahu Teala sevdiklerimizle ve sagligimizla imtihan etmesin bizi..

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

sizede iyi bayramlar..