Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

29 Ocak 2009 Perşembe

Laptop hırsızı:)




Şimdiye kadar hep korudum O'nu bilgisayarlardan, nasılsa sonunda birgün öğrenecek bu küçücük yaşında radyasyona maruz kalsın istemedim.. Fakat okulda bilgisayar dersleri varmış. Bundan tabiki haberim vardı, ama bu kadar çabuk ve fazla şey öğrenebileceğini tahmin etmiyordum. Artık evde boşta bırakılan laptopu yerinde bulamıyoruz:) Google ''oyun'' yazmayıda öğrenmiş:) google amcasında ondan yana zaten, önüne serip döküyor ne bulursa..


Birde bende bilgisayar isterim diye tutturuyor bazen:) şimdiye kadar bizi ve bilgisayarlarımızı rahat bıraksın diye O'na çeşit çeşit eğitici oyuncaklar almıştık. Geçen haftaya kadarda bunlarda benim bilgisayarım diyerek sarılıp dolaştırıyordu ama gerçek bilgisayarı tanıyınca O'nu kandırdığımızın farkına vardı :)



Bunlar oyuncak ben Dünya'nın oyunlarının olduğu bilgisayar istiyorum diyor:D Dünya'nın oyunlarından kastı internet sanırım:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Kandırılabilir mi bunlar yaa ne çocuklar var okuması yazması yok benden iyi biliyor pc yi kullanmayı :D İbrahim Erende onlardan biri olacak galiba olsun olsun zeka emareleri bunlar siz birazcık dikkatli olun yeter :)

Seybe dedi ki...

Haklısın San, okuma yazması yok ama kelimeleri gorunce taniyor nasilsa:) Kontrol ve dikkat simdi ogreniyorumki isin en zor kismi oymus:)

Adsız dedi ki...

İnanmıyorum yaa şu poza bakar mısınız? şimdiye kadar laptopla bu şekilde uğraşabileceğimi düşünememiştim:S yatış moduna bayıldım:D sanırım anneannesinin ilk işi torunları geldiğinde laptobunu saklamak olacak:) ben bile onunkini kaçırmaya korkuyorum valla:P

GeCe dedi ki...

ben kontrollü kullanıldığında bilgisayarın fadalı olacağını düşünüyorum, belki fazla konrol etmedik ama 6 yaşındaki paşa yeğenim o kadar çok şey biliyorki şuan anne babasından daha fazla diyeyim artık. çok hızlı öğreniyorlar çocuklar