Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

6 Aralık 2008 Cumartesi

Arafatta olamamak..

Büyük gün geldi.. Bugün hacılar Arafat'a çıktı, çıkmaya devam ediyor.. Yarın vakfe yapılacak, akşamdan sonra Müzdelifeye geçilip taş toplanacak ve bayram sabahı şeytan taşlanacak..Mekke'de nasıl bir coşku var şimdi.. Şu anda orada olmayı ne kadar çok istiyorum, fakat bu sene bize kısmet olmadı:( İnşaAllah seneye diyoruz artık kısmetse..
Bu senede payımıza düşen iki sene önce İbrahim Eren'le beraber yaptığımız Haccın resimlerine iç çekerek bakmak oldu.. Resimlerin büyük bir kısmı bilgisayarın azizliğine uğramış, birkaçını da sizlerle paylaşalım..


Arafatta uykuya doyamamıştı İbrahim Eren, annesi rahat ibadet etsin diye...




Uyanmışta keyif yapıyor..:)




E hadi anne ben hazırım..Herkes Müzdelife'ye gidiyor, sen fotoğraf çekmekle meşgulsün..

Bayramın ikinci günü;



Baba omuzlarında şeytan taşlamaya gitmek gibisi yoktur herhalde..:)




Ne kadar uzunmuş Mina'nın yolları.. Sen devam et baba ben azcık kestireyim...;)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

baba oğul şeytan taşlamaya gidiş çok manalı olmuş :) farklı duygu ve düşüncelerek sevk etti beni .hz İbrahim ve Hz .ismail gibi :)Allah bizlere de sizlere de tekrar tekrar nasib etsin inşallah umrenin zevki başkaydı haccınkinin bambaşka birşey olduğuna eminim :))

Yasemin dedi ki...

kurban bayramınız mübarek olsun

Allah herkese göstersin inşallah hac ve umreyi.

resimler harikaaaa

Seybe dedi ki...

Sagol SananaAki. en kisa zamanda nasip olur insaAllah..Su anda arap tvlerinden surekli canli yayin veriliyor ama acamiyorum actigim zaman aglamaktan izleyemiyorum zaten:(
Umre ile Hac bambaska ibadetler..Haccin coskusu, tadi hicbirseyde yok Allah herkese nasip etsin insaAllah..

Yasemin tesekkur ederim..Sizlerinde Bayrami mubarek olsun..Gonul isterdi ki size taptaze resimler gostereyim ama kismet olmadi. InsaAllah seneye hepinize hepimize nasip olsun o guzellikleri yasamak..