Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

13 Aralık 2008 Cumartesi

Memleketten bir nefes, bir koku geldi bize...

Temel'in 61 plakalı araç gördüğü zaman lastiğine bıçağı saplayıp, ''Memleçet havasi alayrum'' derken yaşadıklarını daha iyi anlıyorum artık:) buralarda 25 plakalı bir araç görsem bende farklı davranmayacağım herhalde:P
Bugün annemlerden, daha önceleri kardeşime Mutlu çocuklar'ın sitesinde okuduğum ve buralara gelen birisi olursa bu kitaplardan gönderebilirsiniz dediğim ama verdiğim tavsiyeyi kendim bile unuttuğum, kitaplar ve yanına da İbrahim Eren için ufak tefek şeyler ekledikleri bir paket geldi..Paketi ilk açtığım anda abartılı gelecek belki ama sanki içinden annem, babam, kardeşlerim çıkacak zannettim:) Hepsinin kokuları tek tek geldi burnuma..hepsi kendilerinden birşeyler koymuş üzerlerinede ufak notlar eklemişler ve göndermişlerdi... Pakette neler mi vardı? İşte bazıları..
Konu mankenimiz Çizgili...:) Çizgili teyzesinden..



Kitaplarımız.. Birde yanına İbrahim için hayvan masallı bir kitap eklemişler ama '365 Etkinlik' o kadar güzel ve albenili ki İbrahim Eren'in diğer kitabı fark etmesi biraz zaman alacak..:)
Harika çocuk kitabıda benim başucu kitaplarım arasında yerini aldı bile..



İbrahim Eren okula giderken üşümesin diye anneannesi hırka ve Şimşek Mcqueenli çorap teyzeside spidermanlı külotlu çorap koymuş.. Ah teyzesi yaktın bizi, biz tasvip etmiyoruz diyerek hiçbir şekilde spidermanlı birşey almıyorduk İbrahim Eren'e.. Şimdi bize bakııın teyzem aldı bana diyor..:) Ve balonlarımız, hepsini şişirdik astık odamıza hiç kalabalığımız yok ya..:D ama olsun bunların üstünde Türk bayrağı var ve gerçekten sanki eve Türkiye havası getirdi..




Stickerlarımız... Motosikletli olanlar dayısından diğerleri kuzeni Sümeylan'dan.. Sümeylan birde not yazdırmıştı üzerine, Bunlar şapışabiliyooo diye..:) Yerim ben senin dillerini, abin her tarafa şapıştırdı zaten.. Resimini çekene kadar birkaçı uçmuştu bile:D



İbrahim Eren'in fındık ezmesi tutkusunu bilen babam aramiş taramiş katkısız fındık ezmesi bulmuş ve göndermiş..Fındık ezmesi hayranlarına kesinlikle denemelerini tavsiye ederim. Şimdiye kadar Krokantlı karışımları fındık ezmesi diye yedirmişler bize..



Benide unutmamışlar sağolsunlar..Takı takıntımı biliyorlar, banada takı yapayım diye bir sürü incik-boncuk göndermişler.. Hepsini yapıp takmak nasip olur inşaAllah.. Boncuk seçimini yapan çizgiliye özel teşekkür gönderiyorum renkler tam benlik;) Serde biraz kokoşluk varda..:D


Vee.. Beni en çok duygulandıran..İbrahim Eren'in en küçük teyzesi kendisinden de birşeyler koymuş olmak için çantasından kalem açacağını çıkarıp koymuş..Üzerindeki notu ile beraber İbrahim'in kıymet bileceği zamana kadar saklayacağım.. Umarım bunun için bana kızmazsın..;)


Ufacık şeyler birgünlüğüne de olsa beni sanki Türkiye'ye götürüp getirdiler.. İbrahim Eren'de bütün gün stickerlerini ve kitaplarını evde dolandırdı durdu.:) En uygun yerlere hepsini şapıştırdı.. Gerçi kayınpederim, İbrahim Eren'in bunların hiçbirine ihtiyacı olmadığını hepsinin daha güzellerine sahip olduğunu bir oda dolusu oyuncağın içinde bütün gün o stickerlerle oynamasının gereksiz olduğunu söyledi İbrahim'e :) ama bizim için önemli olan bunların somut değerleri değil , bizi mutlu eden düşünülmüş olmak, değer veriliyor olmak.. Hepinize, herşey için Teşşekkür ediyoruz..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

heyecanınızı mutluluğunuzu anlayabiliyorum ben de annemlerden uzun yıllar ayrı kaldım şuan yine ayrıyım gerçi ailem kadar sevdiğim insanların yanındayım ama böyle küçük sürprizlerin değerini de iyi bilirim. küçük oyuncakları manyak derecede seven biri olarak çizgiliye bayıldım diyebilirim :D harika bişeymiş ehueheh :)
stickerların sarı kafalı olanları da harika :) ikinizde cicilerinizi güle güle kullanın.

Seybe dedi ki...

Tesekkurler sananaAki.(Nickini dogrumu yaziyorum acaba? Anlami ne? her defasinda bu soruyu soruyom kendime?) artik icimde kalmasin:))

Adsız dedi ki...

Mrb ben çizgili.. duydum ki bu sitede adım geçiyormuş dedim bi konuşulanlara bakayım.. bir çizgili olarak en iyi hediye maketim olur diye düşündüm ve gönderdim.. baksanıza bloglara bile konu olmuşum:P bu arada sananaAkİ cok beğenmişsin herhalde sanada gönderebilirim;)

Yasemin dedi ki...

Güzel haberlerinize sevindim.

Allah iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin inş.

Adsız dedi ki...

anlamı yok :D o yüzden çakma japonum ya türkçe karakterlerden japon ismi uydurmak gibi birey oldu o sen kısaca San diyebilirsin bana ben gerisini anlarım :Ddiğer blogger larda öyle söyler ;))

Adsız dedi ki...

Ne mutlu size ve ailenize yüzünüzü güldürmüşler kim ne derse desin gerisi mühim değil bu arada Erzurum'lusunuz sanırım aşık olduğum memleket oralar benim :)) fındık ezmesine gelince hep onu yerim onun için 2 aydır diyetteyim oğluşunuza yedirmenizi tavsiye ederim ama sizi bilemiycem :))

Seybe dedi ki...

Erzurumda buyudum ben en guzel hatiralarim, anilarim o sehirde kaldi..
Findik ezmesini yememeye calisiyorum:) fakat araplarin taze hurma ile yedikleri (adini ve karisimini bilmiyorum) findik ezmesine benzer isitilarak yenilen bir tatli var onda kendime hakim olamiyorum:( kilolarimla barisigim simdilik ama bu gidisin sonu nolur bilemem:)

leyya dedi ki...

demin yazdıgım destansı yorum umuyorum ki güme gitmemiştir şeybe

Seybe dedi ki...

onay listesinde yalnizca bu yorumunuz vardi sanirim dediginiz gume gitmis:( ay cok merak ettim simdi nasil bi destandi:)

zehra dedi ki...

ne guzel hedıyelermıs bunlar boyle nasıl guzel seyler yollamıslar sıze su cızgılıye bayıldım cok sırınmıs kesınlıkle