Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

1 Ekim 2008 Çarşamba

E bi yerden baslamak lazim artik..


Merhabalar..
Bende blog dünyasındayım artık biliyorum demode oldu bu bloglar filan ama ancak buradan yetişebiliyoruz biz modaya:P Günlük tutmak sıkıcı gelmeye başladı artık.. napalım da eğlenceli hale çevirelim dedik sanal aleme taşımaya karar verdik.. bundan sonra oğlum ve annesinin notlarını yaşadıklarını sizlerde buradan takip edebilirsiniz.. Şimdilik acemi bir günlük, bir şablonu bile güç-bela ekleyebildik düzenledik:) ama öğrenecez herşeyi zamanla.. bloğumuzda bizimle beraber büyüyecek olgunlaşacak inşaAllah..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

çok zarif çok şık bir tema seçimi olmuş :) merakla bekliyorum yazılarınızı :)

Seybe dedi ki...

Teşekkür ederim sananaaki:) (ismini bilmiyorum) henüz çok acemiyim ama öğrenecem insaAllah hiçbişeyden eksik kalmak yok :P

Gelin Ayşe dedi ki...

Hoşgeldiniz sizde blog dünyasına. Vlla sanaldan günlük tutmak çok daha hoş. Yeni arkadaşlar ediniyoruz. Senin blogunuda takşp edecegim artık. Sakıncası yoksa bir soru sorabilirmiim? neden arabistanda yaşıyorsunuz? Ve kimlerle? Zor olmuyor mu?

Seybe dedi ki...

Esim ben ve oglum yasiyoruz burada:) ogrenen herkesten hemen bu soruyu aliyorum sanirim bu soru hakkinda bi yazi hazirlasam iyi olacak:) Kisa bir cevap vermem gerekirse Artik zor degil Allah beni bu topraklardan ayirmasin diyorum:)

Seybe dedi ki...

Bu arada soruya yogunlastim Tesekkuru unuttum:) Hosbuldum tesekkurler uzun zamandir bende sizi takip ediyorum readerdan ;)