Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

11 Ekim 2008 Cumartesi

Okula 1 kala..

10-10-2008 Cuma

Yarın okullar açılıyor.. Çok şükür İbrahim Eren'in ''artık ne zaman okula başlayacam?'' sorularının sonu geliyor. Bugün akşam üzeri babası ile birlikte resim çektirmeye gittiler. Oldukça güzel çıkmış resimde, açıkçası bu kadar efendi, adamakıllı bir poz beklemiyordum İbrahim'den :) çünkü objektif gördüğü anda kendini inanılmaz şekillere sokup ağzının gözünün yerini değiştirmeyi becerebiliyor :)
Akşam da babası ile birlikte okul için istenen forumları doldurduk, belgeleri toparladık.
İbrahim mi? Masanın üzerine çıkmış bizim yazmaya çalıştığımız kağıtların üzerlerine oturmaya çalışıyor, dosyaya güç bela toparladıklarımı saçmak için uğraşıyordu :)
İbrahim'den kurtulan belgeler derlendi unutulmasın diye çıkışa yakın bir yerlere konulup erkenden yatıldı. İbrahim yatırıldı demek daha doğru olur çünkü annenin sabahın 5'ini görmeden uyuduğu henüz görülmemiştir.
Bu okul için çok düşündük o yüzden hazırlıkları son güne kadar beklettik. Önümüzde 3 okul seçeneği vardı, 1.si geçen sene gittiği okul, eğitim fena değildi fakat okulun çok kapalı bir alanda olması ve havalandırma sisteminin yeterli olmayışı beni düşündürüyordu. 2. okul seçeneği Tahfiz di yani hafızlık, bu da anneye göre oğluna kıyamayış ile listede aşağı kaydırıldı ve tek seçenek olarak bu okul kaldı. İnsaAllah beklentilerimizi boşa çıkarmaz ve İbrahim için hayırlı bir okul olur.

Hiç yorum yok: