Lilypie 5th Birthday PicLilypie 5th Birthday Ticker

16 Aralık 2008 Salı

Bugün kendimizi aştık biz..

Günlerim çok monoton geçiyor:( Hergün aynı şeyleri yapıyorum. İbrahim ile ilgilen, yemek yap, evi temizle başka birşey yok..Depresyon belirtileri görmeye başladım kendimde. Bu durum düşüncemi rahatsız etse de bir tarafım hiç şikayetçi değil. Kendime acı çektirmekten zevk alır oldum..
Ama bugün kırdım zincirlerimi.. İbrahim Eren okuldan dönüp öğlen uykusunu aldıktan sonra yürüyüş yaptık, hemde oldukça uzun bir yürüyüş taa hareme kadar.. uzaklığı metre ile ölçmedim:) fakat yaklaşık bir saat sürdü ve çok eğlendik birde arkadaş bulduk yanımıza, yol boyunca kah lafladık kah alışveriş yaptık, akşam ve yatsı namazlarımızıda haremde kıldık ve akşam 9 buçuk gibi eve döndük.. Eve geri dönerken yürümedik tabi:) bu kadar tembel vücutlara fazla yüklenmek olmaz, bugünlük bu kadar yeter ama haftada iki gün yapmalı bu yürüyüşü diye not ettik aklımıza..
İşte günümüzden kareler..



Birşey daha yaptım İbrahim Eren için.. Hazır teyzemizde kırmışken tabuları:)içindeki Spiderman aşkına ön verdim bugün.. Spidermanlı çoraplarını giydirdim, çorapların sevdasına o kadar uzun yol boyunca hiç yoruldum demedi..Spidermanlar yorulmazmış:) birde spidermanlı saat aldık yolda, keyfine diyecek yoktu:) ve bu onun Spiderman bakışıymış:)




Sportman erkekim benim.. Şelale kenarında yol arkadaşını bekliyormuş.. Şelalede aksaydı arkada iyi bir fon olacaktı ama akmıyordu malesef..



Yürü erkekim.. Yollar senin:P



Arada atıştıracak tabi yol uzun..



Son olarak Kubbetül Hadra ile Ay'ın muhteşem birlikteliği.. Yalnız fotoğraf kalitesi için çok özür diliyorum resimi çektiğim mekan hem çok uzak hemde çok karanlıktı ancak bu kadar oldu..Yaklaşmayı da göze alamadım çünkü ileri taraf görüldüğü gibi çok kalabalıktı..
İnşaAllah kısa zamanda bunu telafi etme imkanı bulurum;)

14 yorum:

Annekaz dedi ki...

:) bence çok fazla takmamak lazım bırakın giysin spidermanli çoraplar tişortlar ama tabi her şeyin kararı makbul sık sık okuyorum izliyorum kendini süpermen spiderman zannedip çatıdan balkondan atlayanları Allah esirgesin..Türkiye'den selamlar sevgiler

Yasemin dedi ki...

yerim ben o spiderman bakışlı erkeği :)

maşallah ana oğul iyi gezmişsiniz.


çok güzel....

zehra dedi ki...

ne güzel oralarda yasamak
benim halalını kurdugum seylere yuruyerek ulasmak :)
masallah cok ımrendım sıze

Adsız dedi ki...

hey maşallah yahu o spiderman bakışına hayran oldum valla kaşları gözleri çok güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın .Hakikaten şapka falan çok cool takılmış bu gün beyefendi :D

Seybe dedi ki...

Tesekkurler Annekaz Sizi ilgiyle takip ediyoruz..Spiderman olayina gelince, Ibrahim Eren duygularini cok yogun yasayan bir cocuk..Eger onunu almazsam bahsettiginiz cocuklarin yaptiklarini yapmaktan hic cekinmeyecek:) dinazorlarida cok seviyor ve gunlerdir eve bir dinazor alalim besleyelim diye beni yildiriyor artik. Nesilleri tukendi artik dinazor filan yok dedigim zaman yikiyor ortaligi:)

Sagol Yasemin Arabistanda bir kadin icin bu kadar gezebilmek cok buyuk birsey:) Genelde kadinlar her tarafa araba ile gitmeyi tercih ediyor.

Zehracigim Allah sanada hayallerini nasip etsin insaAllah minik bebegin ile birlikte;)

Bende o bakisa hayranim SAN :) cok denedim ama bi turlu yapamiyorum onun gibi:) yuzum sekilden sekile giriyor kaslarimi o sekilde bi turlu kaldiramadim:)

Adsız dedi ki...

tesadüfen buldum burayı geçen yıl bende hacdaydım medine deyince içim titredi eşim öğretmen yurt dışı sınavına girdi ve kazandı daha mülakat ve dil sınavı var ama biz dua ediyoruz inşallah medine türk okulunu kazanır diye ahh mekke ahh medine çok özlüyoruz oraları binlerce selam olsun HZ. MUHAMMEDE SAV e
ibrahim erene maşallah çok sevimli

Seybe dedi ki...

Tesekkurler..Allah gonlunuze gore versin. Gelirseniz tanisiriz komsu oluruz insaAllah..

lemanice dedi ki...

yeminle yazılarınızı boğazımda bir düğümle okudum.
bizim için de dua edin oralarda belki duanız makbul ve de kabul olur.bir arkadaşımızın da dediği gibi benimde hayallerime yürüyerek gidiyorsunuz.hele şu memleketten bir nefes yazınız!allah sevdiklerinizle beraber güzel günler yaşamayı nasip eder inşallah.bu arada oğlunuzu öpüyorum çok tatlı ve medine'de çocuk olduğu için çok şanslı.(sizi ekliyorum sizde arzu ederseniz beni ekleyin)bana da beklerim ve sevgilerimle.......

Seybe dedi ki...

Sagolun Leman kardesim. Dualar her yerde makbul olur yeterki yurekten yapilsin.. InsaAllah hayalleriniz gercek olur beraber yururuz o yollarda;) Tabiki eklerim sizi, blogunuzuda gezmek istedim ama sayfa basindaki penguenleriniz engel oldu:) Ibrahim onlari fark etti ve yikiliyor gulmekten baska birsey acmama izin yok :) bu yorumuda kenardan kenardan yaziyorum:)

Yasemin dedi ki...

Seybe abla yazınız değişmişşş.........

Seybe dedi ki...

Anlamadim Yasemin ne demek simdi bu?

Yasemin dedi ki...

bugün öğlen baktığımda ı, ğ yerine değişik ifade vardı yazıyı tam okuyamıyodum da o yüzden öyle yazdım. :(

k bakma :(:(:(:(

Seybe dedi ki...

Canim benim:) o kadar korktumki ne oldu diye blogu alt ust ettim, ettirdim bise bulamadik:) O sorun senin tarayicinin character encoding (dil kodlamasi) ayarlarindan kaynaklaniyor tarayicinin yukaridaki seceneklerinden kolaylikla duzeltebilirsin;)

Haydi mutfağa dedi ki...

maşallah ne mutlu size...
O güzel beldede yaşamak.
Rabbim kıymetini bildirsin inşallah.